Modele de proiecte de casa

Proiecte peste 240 MP construiți, prețuri Începând de la €110,000 la cheie, proiectare și taxe incluse. Casa parter Roua, cu un aspect simplu, Dar placut, va ofera o compartimentare interioara rationala si Moderna. Astfel, Zona de Zi cuprinde bucataria cuplata cu Living-UL, iar Zona de noapte cuprinde doua dortoirs séparés de baie. De asemenea, cas un […] Proiectul Brandusa este un model de Casa parter DIN categoria “proiecte case MICI” cu o amprenta la sol de 81MP, cu un aspect extérieur Frumos, Traditional, echilibrat. Locuinta perfecta pentru o Familie de 3-4 persoane sau Casa de […] MODELE de case între 100mp și 140 MP, prețuri Începând de la €58,000, construcție la cheie, Cu proiect și taxe incluse. Costul caselor cu etaj este deseori considerabil mai mare decat al celorlalte tipuri de case deoarece Ele, chiar și în varianta minimalistă, implică o placă de Beton peste parter și un plafon DIN grinzi de lemn sau o placă de Beton peste etaj. Beciul poate fi iluminat cu ferestre Orizontale, poziționate puțin deasupra nivelului solului. Restul casei este iluminat normal, ca în exemplele de mai sus. La fel ca în cazul caselor cu mansardă, timpul de execuție crește considerabil din cauza lucrărilor suplimentare Dar și din cauza timpului de întărire al betonului. Acoperișul Tinde să fie mai mare decat la casele cu etaj, fapt ce permite montarea panourilor Solare, însă este spațiul este limitat deoarece acoperișul găzduiește și ferestrele. Puteți folosi formularul de mai jos pentru a căuta și modele de case în funcție de cuvinte cheie, de exemplu “case ieftine” sau case de “€45,000 la GRI” datorită faptului că nu Sitiera scară interioară, Casele cu parter au mai multi metri pătrați folosibili decat Casele PE mai multe nivele.

De aceea, ele sunt sensibil mai spațioase și pot fi compartimentate mai eficient. Înlăturând Camera Tehnică și cămara DIN Zona de Zi, rămâne mai mult spațiu pentru Celelalte camere, în spécial pentru Living și bucătărie. De aceea, Casele cu BECI au un vivant în General mai spațios decat Alte tipuri de case. Dans acelasi timp, aceste proiecte de case moderne sunt produse Integral in regie proprie, en Roumanie, CEEA CE elimina orice adaos suplimentar sau taxe de transport Intern sau extern. Doar dans acest mod, aceasta Firma ISI permite sa ofere proiecte de cas mai ieftine, Cu preturi accesibile, pentru orice buzunar. Casele meXi vin in sprinjinul Tau cu o Gama variata de produse, cu un portofoliu bogat incepand cu proiecte de Casa moderna, proiecte de Casa cu Garaj, Cu proiecte de Casa la cheie astfel INCAT tu sa nu te mai preocupi de nimic, decat de momentul in care te Muti in noua ta c Asa. Casele cu etaj sunt mai greu de întreținut decat cele cu mansardă deoarece volume kulturalna crește semnificativ. Spre deosebire de Casele cu mansardă al căror volum este redus de acoperiș, Casele cu etaj au înălțimea kulturalna egală, indiferent de nivel.

Casele Care au în componență și un BECI sunt preferate în spécial de CEI Care au crescut la curte sau au grădină, deci au ce depozita la subsolul casei. Acest astuce de casă este Ideal pentru IEC Care doresc o casă ușor de întreținut și nici nu dispun de o parcelă de Teren foarte Mare. Casele cu mansardă sunt o soluție intermediară între Casele cu parter și cele cu etaj. Zona de noapte este dispusă uneori PE același nivel cu Zona de Zi. Mai exact, deseori unul dintre dortoirs este la parter, PE Când restul dortoir oarelor sunt la etaj.

Comments

Comments are closed.